Werk In Uitvoering

We zijn als bureau met verschillende projecten bezig. Zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Daarnaast spelen er allerlei thema's die we interessant en boeiend vinden en waar we ons door laten inspireren. Neem hier even kijkje om te zien waar we nu o.a. aan werken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bouw van een tweekapper is gestart. De situatie en het bestemmingsplan gaven aanleiding om de dubbele woning als moderne woonboerderij uit te voeren.

Renovatie woonhuis in volle gang. Het huis is van een nieuwe isolatielaag voorzien, de aluminium kozijnen met triple glas zijn geplaatst. Keuze voor type hout aan de buitenzijde is definitief.

De bouw van 32 woningen in de gemeente Bernheze is in volle gang. Daarvan worden er 21 als "Nul op de Meter-woning" gerealiseerd.

Renovatie boerderij.

Bezig met de mogelijkheden van Prefab bouwen. Samen met het bedrijf Warso units uit Herpen. Duurzame inzet van materialen. Hergebruik.

Mogelijkheden met kleur en materiaal onderzoeken op uitstraling, kosten en techniek.

Interieurvoorstel verbouw woning. Werken met goede (en minder goede) referenties is een prima hulpmiddel om te bepalen welke ingrepen er gedaan worden.

Vernieuwbouw wooncomplex met 13 kleine appartementen in de binnenstad van Oss. Aansluiting zoeken in de straat met een link naar het industriële verleden.

Binnenhof van appartementencomplex.

Mooi om als architectenbureau met verschillende thema's bezig te kunnen zijn!

Uitbreiding woning in de nachtsituatie.

Bezoek bouw. Renovatie gevel met nieuwe winkelpui.

Herontwikkeling verdiepingen boven winkels. Met uitzicht!

Verbouw bestaande woning met energiezuinige maatregelen.

Met scholieren hebben we de mogelijkheden van Smart city's verkend. Scholieren kwamen met innovatieve eigen oplossingen!

En hoe slim wil een stad zijn?

Boterstraat 1a, 5341 GH Oss
  |  t 0412‑692031
  |  e architecten@ariens-cs.nl
Volg ons   LinkedIn Portfolio
OmhoogCopyright © Ariëns CS 2018
Error