Machinefabriek Verhoeven

Opdrachtgever: Machinefabriek Verhoeven

De uitbreiding van de fabriek in Oss was noodzakelijk om goed en voldoende te kunnen voorzien in zowel productie- als kantoorfaciliteiten.
Op het eigen terrein was geen plaats meer; reden om het buurpand op te kopen en te slopen. Aan één zijde van de uitbreiding is een nieuwe kantoorstrook
geplaatst die oud - en nieuw gedeelte samenvoegd.

Er is in een duurzame installatie voorzien met o.a. warmte-koude opslag in de bodem, warmteterugwinning,
klimaatplafonds en Led-verlichting. Op het dak van zowel het bestaande als het nieuwe gebouw liggen zonnepanelen.

De foto's bij dit project zijn gemaakt door LT Photography en Eyequote.

 

Vogelvlucht vanuit zuidwest.

Boterstraat 1a, 5341 GH Oss
  |  t 0412‑692031
  |  e architecten@ariens-cs.nl
Volg ons   LinkedIn Portfolio
OmhoogCopyright © Ariëns CS 2018