Dag van de Architectuur 2011: 'Zelfverzonnen'

16-06-2011

Kom op 25  juni naar de Dag van de Architectuur en beleef architectuur, tijdens rondleidingen, excursies, lezingen, tentoonstellingen en kinderactiviteiten. Maak kennis met architecten en hun werk op het Open Huis Architectenbureaus. Bijna 200 bureaus openen hun deuren voor het publiek. De meest actuele informatie staat op www.dagvandearchitectuur.nl. Lees daar ook meer over werken met een architect.
 
'Zelfverzonnen' gaat hier over (collectief) particulier opdrachtgeverschap, over wat niet-institutionele ontwikkelaars tot stand kunnen brengen, over bottom-up initiatieven. Architectuur bedacht ‘voor de lol van het maken’, uit gedrevenheid, betrokkenheid, engagement en waaraan de authenticiteit van de makers is af te lezen.
 
Te denken valt aan een artsenpraktijk, een initiatief voor gezamenlijke atelierwoningen, een collectieve woongemeenschap met een eigen theater en een café, een zorgvuldig ontworpen woningcomplex in een oude binnenstad op een plek die door de ontwikkelaars als onmogelijk werd beschreven, een buurtcentrum met een collectieve moestuin. Maar ook een particulier museum, een religieus centrum, een hotelketen of een schouwburg.
 
Aansluitend bij het thema ‘zelfverzonnen’ is de BNA gestart met een publiekscampagne voor architecten. De BNA zet tv-spots op Nederland 1,2 en 3, driehoeksborden in het hele land en social media in om het werk van architecten onder de aandacht te brengen en mensen te stimuleren om een architect in te schakelen. Tijdens het Open Huis vertellen architecten zelf wat zij als hun meerwaarde zien.

Ook Ariëns CS, architecten & ingenieurs neemt deel aan de Dag van de Architectuur. Op zaterdag 25 juni is het bureau geopend van 10.00 tot 15.00 uur voor al uw vragen.
Heeft u plannen voor de verbouwing van uw huis of voor nieuwbouw, kom langs en ervaar de meerwaarde van een goede architect. 
Ons kantoor is gevestigd in de Boterstraat 1a te Oss. Telefoonnummer 0412-692031. Nadere informatie over ons kantoor kunt u vinden op onze web-site: www.ariens-cs.nl

Boterstraat 1a, 5341 GH Oss
  |  t 0412‑692031
  |  e architecten@ariens-cs.nl
Volg ons   LinkedIn Portfolio
OmhoogCopyright © Ariëns CS 2018
Error