Een nieuwe naam, een nieuwe website

26-10-2010

De afgelopen jaren hebben Henk Ariëns en Geert Schamp met veel toewijding en plezier gewerkt aan de opbouw van hun architectenbureau. Met het uittreden van Geert Schamp begint een nieuwe episode in het bestaan van het bureau.

Daarom is per 1 november de naam van ons bureau gewijzigd in Ariëns cs Architecten & Ingenieurs.

De letters 'cs' in de naam staan voor 'cum suis' hetgeen letterlijk 'met de zijnen' betekent. Deze letters staan symbool voor het feit dat binnen ons bureau met een enthousiast team wordt gewerkt aan diverse opgaven, van nieuwbouw tot verbouw, van woonhuis tot stedenbouw. Daarnaast verwijzen de letters ook naar de noodzakelijk geachte samenwerking met opdrachtgevers, adviseurs en bouwers.

Tegelijkertijd met de nieuwe naam van het bureau presenteren wij u hierbij met trots onze geheel vernieuwde website. Hier treft u niet alleen een selectie van (gerealiseerd) werk, maar ook onze visie en werkwijze aan. Omdat Energie en Duurzaamheid voor ons zeer belangrijke thema's zijn in de actuele bouwpraktijk, is hier een aparte sectie aan gewijd.

Architect zijn is in onze ogen meer dan het maken van een ontwerp voor een gebouw. Kennis en kunde van bestaande en nieuwe materialen, (bouw)technieken en installaties, maar ook over steeds wijzigende wet- en regelgeving zijn onmisbaar bij de totstandkoming van een project. Het 'ingenieur-zijn' is voor ons dan ook net zo belangrijk als het 'architect-zijn'.

Onze adresgegevens blijven onveranderd, het e-mailadres wijzigt in architecten@ariens-cs.nl 
onze website is vanaf nu te vinden onder www.ariens-cs.nl

Graag wijzen we u nog op de gastpagina op de site. Hier hebben we ruimte gegeven aan Ton Maria Nijhof, beeldend kunstenaar alsmede lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit in Oss, om zijn licht over architectuur en stedenbouw te laten schijnen.

Ariëns cs Architecten & Ingenieurs is u graag van dienst!

Boterstraat 1a, 5341 GH Oss
  |  t 0412‑692031
  |  e architecten@ariens-cs.nl
Volg ons   LinkedIn Portfolio
OmhoogCopyright © Ariëns CS 2018
Error