Uitbreiding Hotel Berghem

Opdrachtgever: Hotel Berghem

Aannemer: Bouwbedrijf A.J. Witsiers, Beneden-Leeuwen

Het ontwerp betreft een uitbreiding van Hotel Berghem. Het hotel is sinds 2011 gehuisvest in een pand dat oorspronkelijk bedoeld
was als een zalencentrum (wat door derden ontwikkeld was). Het oorspronkelijke gebouw was in "boerderijstijl" ontworpen.
De aanpassing van het gebouw in 2011 betrof een nieuwe indeling en het aanpassen van de gevels naar een "witte hoeve".
De uitbreiding, aan de achterzijde van het hotel, kan gezien worden als toevoeging in een "moderne" schuurarchitectuur.
Functie van hotel is later aangepast naar een huisvesting voor arbeidsmigranten.

Locatie

Boterstraat 1a, 5341 GH Oss
  |  t 0412‑692031
  |  e architecten@ariens-cs.nl
Volg ons   LinkedIn Portfolio
OmhoogCopyright © Ariëns CS 2018
Error