Verbouw woning K

De bestaande woning diende te worden gerenoveerd. Naast het weer eigentijds maken van het exterieur moesten ook aan de binnenzijde, de onderlinge relaties tussen de
verschillende ruimten verbeterd worden. Tevens was er de wens om voor de woning een meer duurzame gebouwinstallatie toe te gaan passen. 
Het gebouw is voorzien van een nieuwe geisoleerde wit gestucte gevel. De indeling is aangepast en een carport is toegevoegd.
Uitvoering van het ontwerp is door de opdrachtgever in eigen beheer opgepakt.

Voorzijde woning

Entree en carport

Achtergevel met tuin

Vogelvlucht op achterzijde

Studie perspectief voorzijde met entree

Studie perspectief achterzijde

Studie perspectief voorzijde met alternatief houten gevelbekleding

Studie perspectief achterzijde met alternatief houten gevelbekleding

Voorgevel oude situatie

Achterzijde oude situatie

Boterstraat 1a, 5341 GH Oss
  |  t 0412‑692031
  |  e architecten@ariens-cs.nl
Volg ons   LinkedIn Portfolio
OmhoogCopyright © Ariëns CS 2018
Error