Verbouw woonhuis Escharen

In een bosachtige omgeving is door de opdrachtgever een woonhuis aangekocht. Opdracht was om dit te renoveren, van een nieuwe indeling te voorzien en het huis
energiezuiniger te maken. Gekozen is om het huis in te pakken middels een nieuwe houten bekleding waarachter een stevig isolatiepakket is aangebracht.
De indeling binnen is meer "open" gemaakt waardoor de verschillende binnenruimte met elkaar in verbinding zijn gebracht. Door het aanbrengen van een aantal buitenpaden
wordt de woning aan zijn omgeving verankerd. De veranda aan de zuidzijde van het huis vormt de overgangszone van buiten naar binnen.

Perspectief vanaf aankomstzijde

Oostgevel

Zuidgevel

Zicht op woonhuis met veranda en overkapping

Westgevel

Noordgevel

Oude situatie

Boterstraat 1a, 5341 GH Oss
  |  t 0412‑692031
  |  e architecten@ariens-cs.nl
Volg ons   LinkedIn Portfolio
OmhoogCopyright © Ariëns CS 2018
Error