Parkeerdek GVU Utrecht

Opdrachtgever: GVU, Utrecht
Aannemer: BAM Civiel Noordwest, Amsterdam
Constructeur: IBU Ingenieursbureau  Utrecht

Als onderdeel van de ontwikkeling van de remise aan de Europalaan is na de bouw van de onderhoudswerkplaats gestart met de bouw van het parkeerdek / overdekte stalling.
De toegang naar het dek vindt plaats via een "wokkel", die de auto's vanaf de Europalaan naar het dek voert.
De manoevreerruimte voor bussen, in en uit de stalling, blijft hierdoor vrij.

Visualisatie stalling bij nacht

Visualisatie parkeerdek met betonnen dek en stalen luifels

Visualisatie entree parkeerdek

Visualisatie ontsluiting via "wokkel" naar parkeerdek

Boterstraat 1a, 5341 GH Oss
  |  t 0412‑692031
  |  e architecten@ariens-cs.nl
Volg ons   LinkedIn Portfolio
OmhoogCopyright © Ariëns CS 2018
Error